DESPRE NOI

   Renamed Farma SRL este unicul importator autorizat in Romania de produse pentru tenis al firmei SOLINCO. Firma noastra poate garanta originalitatea produselor sub aspectul provenientei lor. Va ofertam echipamente de tenis de camp, precum si accesorii teren tenis, de cea mai buna calitate si la cel mai mic pret cu putinta pe piata.


SOLINCO este specializată în dezvoltarea și producerea echipamentelor de tenis de cea mai înaltă calitate și avansate din punct de vedere tehnologic pe piață astăzi. Produsele noastre includ șiruri de tenis premium, rachete, maneci, îmbrăcăminte și alte accesorii. Cu peste 30 de ani de experiență tehnică extinsă în cadrul echipei, SOLINCO se angajează pe deplin și se axează pe continuarea conducerii industriei în tehnologiile de ultimă generație și în dezvoltarea de produse de înaltă performanță.


Inovația se află în centrul competențelor de bază ale SOLINCO și al avantajului competitiv. Cu o echipă de cercetare și dezvoltare dedicată pe deplin, suntem extrem de mândri în cercetarea, dezvoltarea, testarea și îmbunătățirea noilor modele, tehnici de inginerie, materiale și tehnologii. Continuând să ne concentrăm pe dezvoltarea echipamentelor de vârf de cea mai înaltă calitate și performanță, vom continua să rămânem cu un pas înaintea competiției.


Obiectivul nostru este întotdeauna să dotăm sportivii noștri - fie profesioniști de turism, fie luptători în weekend - cu cele mai înalte calități, echipamente de ultimă oră pentru a-și asigura un potențial maxim în toate situațiile concurențiale. Mai mult, suntem hotărâți să sprijinim creșterea pe plan internațional a tenisului și să facem un impact pozitiv asupra comunităților locale în care ne desfășurăm activitatea.